aaaFaqja Kryesoreaa|aaaKontaktaa |aaa FAQ aa | aaaEnglishaaa|
       
       
  aaaRreth nesh aaaaaa  

 

 

 

Erident Company është formuar për të mbushur një boshllëk në tregun e materialeve dentare. Erident furnizon me materiale dentare stomatologët, teknikët dentarë apo laboratoret dentare dhe që në momentin e krijimit e jep këtë shërbim me një cilësi të lartë. Erident reklamon dhe ofron produkte dentare të një cilësie dhe teknologjie të lartë me cmime të arsyeshme duke iu përkushtuar me profesionalizëm kërkesave dhe nevojave të secilit prej klientëve tanë.

Cilësia, besimi, serioziteti dhe sadisfaksioni i klientëve tanë janë parimet që e karakterizojnë firmën tonë dhe shërbimet që ajo ofron. Qëllimi ynë në të ardhmen është të ruajmë dhe zgjerojmë klientelën tonë duke vazhduar ti qëndrojmë besnikë principeve tona për tu bërë një nga lojtarët kryesorë në këtë sektor.

 

   
   
  aaaProduktet aaaaaa  
   
  aaaShërbimet aaaaaa  
   
  aaaPartnerët aaaaaa  
   
  aaaIDC aaaaaa  
       
       
   
  Rreth neshaaa| aa Produktetaaa|aaShërbimetaaa|aa Partnerët aaa|aa IDC
 
  aaaaaaa Copyright Erident Company. Të gjitha të drejtat e rezervuara